Community

General Discussion BEST Indonesian Translation
Sescho 2017-11-30 20:26
Views 2229 Comments 21
# 1

from me
please use the name of the places like nodes.cities and else keep it in english...we have trouble to communicate with other ppls with different language.

from Lazbard 
also profession levels please keep it in english
Beginner > Apprentice > Skilled > Professional > Expert > Master
In the last closed beta test both "Beginner" and "Apprentice" translated as "Pemula" 

*i will always updating this thread everytime everyone give new input*
thx Pearl Abyss keep it up great translation overall 0/

from Yugiyugioh
taneman2 di gathering deskripsinya tulisannya kotak2 semua
plants de__scription when gathering appeared as boxes

2017-11-30

Nickname Sescho
Main Character -
And name skill keep in English
2017-11-30 20:48 0
You guys should send a ticket instead
2017-11-30 21:05 0
Send ticked https://www.sea.playblackdesert.com/CS/QNA/Write/
2017-11-30 21:06 0
up
2017-11-30 21:07 0
Up
2017-11-30 21:33 0
also profession levels please keep it in english
Beginner > Apprentice > Skilled > Professional > Expert > Master
In the last closed beta test both "Beginner" and "Apprentice" translated as "Pemula"
2017-11-30 21:43 2
i think its easier in here than using ticket so ppl can give an input directly...but i will sending ticket too thx for advice
@Lazbard mantap infonya bro
ayo kalo ada lagi tambahkan seblom OBT mulai
2017-11-30 21:59 0
Agreed
2017-11-30 22:04 0
taneman2 di gathering deskripsinya tulisannya kotak2 semua
2017-11-30 22:26 0
+1
2017-11-30 22:44 0
Aada sebagian Equib yang deskripsinya Kotak" terus , di sebagian barang apa gitu kotak" lupa gua
2017-12-01 02:38 0
in indonesian translation ..
please keep english in use of city name, weapon name and other item name.
use indonesian for Quest, conversation, and item de__scription .
2017-12-01 08:12 0
Indonesian : gue masih belom yakin ama bahasa language di BD, jd gw switch pake english. banyak ambigunya malah bingung kalau nyampein sesuatu
2017-12-01 08:45 0
udah english aje biar belajar sekalian wkwk
2017-12-01 16:54 0
pke english knp bro. ane pke indo malah bingung kadang, translatenya kacau.
guide2 jg smua pke english.
2017-12-02 11:34 1
Gak ada salahnya menggunakan translate Indonesia, asalkan ngepas. Kalo gak ngepas rada susah.
2017-12-05 13:11 0
Untuk misalkan, nama monster dan item, serta NPC... Itu gak perlu ditranslate. Biar gampang nyari referensinya di luar.
2017-12-05 13:11 0
Jadi cukup UI dan dialog saja yang diubah. Begitu sih menurutku.
2017-12-05 13:12 0
items already in english (thats fine PA dont change it please)
nah kalo npc sama momon gw sih ga masalah bahasa indo gak gitu mengganggu juga asal di quest log sama journal nya jgn lupa diganti juga
2017-12-13 10:55 0
bro aku mw nanya nih. knpa d komputer gw kaga bisa d acses?
2018-01-18 11:41 0
bro aku mw nanya nih. knpa d komputer gw kaga bisa d acses?
2018-01-18 11:41 0
TOP